Administration

Når din bolig er udlejet, har du mulighed for at overlade 
den daglige administration til os.

Overlad den daglige 
administration til os

Det betyder at vi tager os af alle henvendelser fra lejer så du ikke bliver forstyrret. Du bliver kun kontaktet hvis det er strengt nødvendigt – alt andet håndterer vi.

Hvis du kun ønsker en del af vores services, kan vi skræddersy en personlig løsning som passer til dine behov. Kontakt LejeMægleren for at høre nærmere.

Vores administrationsaftale indeholder:

Flyttesyn
LejeMægleren udfører et grundigt indflytningssyn når lejer flytter ind og dokumenterer boligens tilstand. Ved udflytning laves en tilsvarende gennemgang og der tages stilling til om hvorvidt lejer skal hæfte for eventuelt mislighold og fejl og mangler i lejemålet. 
Kontakt
LejeMægleren er kontaktperson for lejer – det giver både lejer og udlejer tryghed.
Viceværtsordning
Hvis vandhanen drypper eller afløbet er stoppet rykker vores vicevært ud og afhjælper problemet. Hvis det ligger uden for hans kompetencer, samarbejder vi med alle håndværksgrupper som kan rykke hurtigt ud. Vi sørger selvfølgelig for at få udlejers accept af dette først.

Pris: 5.000 kr. inkl. moms årligt

Skal vi tage en snak? 

I et marked hvor gode råd kan være dyre, sætter vi en ære i at hjælpe 
private udlejere med hele udlejningsprocessen fra A-Z.
Vi tager gerne en uforpligtende snak med dig!
licensecheckmark-circlesort-alpha-asc linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram